Aangekomen in Florida

Door: Jan en Rianne

Blijf op de hoogte en volg Rianne en Jan

20 November 2015 | Verenigde Staten, Cocoa Beach

Donderdagochtend om negen vertrokken we vanaf Schiphol om met een tussenstop in New York door te vliegen naar Orlando Florida. Kort na vertrek uit Amsterdam werd iemand onwel in het vliegtuig. Lichte paniek en er werd besloten om een (nood)tussenlanding te maken in Glasgow. Zo stonden we om 11 uur weer aan de grond. Omdat het vliegtuig te zwaar geland was (lag aan de volle tanks met kerosine) moesten de vleugels worden gecontroleerd. Enfin, drie uur later waren we weer onderweg. In New York bleek het slecht weer en moesten we in verband met drukte, zeker drie kwartier boven de luchthaven Newark cirkelen om te mogen landen. In NewYork de gebruikelijke strenge douane taferelen. Onze tussenvlucht was inmiddels vertrokken zodat we pas vijf uur later door konden vliegen naar Orlando. Een hapje gegeten op de luchthaven. Hier kon je op het hele vliegveld alleen bestellen via de IPad. Betalen alleen mogelijk via de creditcard. Moderne wereld. Elf uur Savonds plaatselijke tijd zijn we aangekomen in Orlando. Onze koffers bleken gelukkig ook gearriveerd. Onze auto opgepikt en nog drie kwartier doorgereden richting Cocoa Beach. Inmiddels ruim 24 uur na ons vertrek in Amsterdam konden we lekker gaan slapen. vandaag rustig aan en morgen willen we Cape Canaveral gaan bezoeken.

• 20 November 2015 - 15:16

Anita:

Hoi Jan en Rianne, wat een begin van jullie reis !! Hopen dat de rest wel allemaal volgens de planning gaat. Heel veel plezier en geniet ervan. Groetjes John en Anita

• 20 November 2015 - 18:43

Corné:

Ha Jan en Rianne,

Kijk dat is een dynamisch begin van de vakantie... Anyway. Genieten maar en voorzichtig aan. Gr. Francine en Corné

• 21 November 2015 - 09:44

Rianne:

We zijn blij dat jullie na deze reis goed aangekomen zijn en nu lekker er van genieten zeker van het mooie weer hier is het donker en regen.
    groet rianne

• 21 November 2015 - 18:19

Ma. Guiljam:

Heel blij dat jullie veilig aan zijn gekomen ondanks alle str ubbelingen nu maar hope n dat het verdere. Van jullie reis voorspoediger. Mag gaan heel veelgroetjes van ma guiljamma